Bott blog

Bott BlogIn de zomer van 2015 zijn we een blog op Blogspot gestart, met tips, adviezen en wetenswaardigheden. Ga daar vooral eens kijken!

werkplaatsDe werkplaats is het hart van het bedrijf. Een goede inrichting is dus van groot belang, maar waar moet je dan eigenlijk op letten? Lees er alles over in deze blog.

Lees meer

 

bedrijfwageninrichting blogIn deze blog vertellen we meer over de mogelijkheden van de aanschaf van een nieuwe bedrijfswageninrichting bij aankoop van een nieuwe bedrijfswagen.

Lees meer

winterbanden blogWaarom bieden winterbanden zoveel voordelen als het gaat om de veiligheid? Welke winterband is dan de beste? En ben je verplicht met winterbanden te rijden? Lees er alles over in deze blog.

Lees meer

blog elektrisch rijdenHet rijden van een volledig elektrische bedrijfsauto heeft grote financiële voordelen. Voorheen kon je nog niet zo ver rijden, maar hierin komt steeds meer verandering in. Lees in deze blog hoe je met de bedrijfswageninrichting van Bott op gewicht kan besparen zodat de actieradius (veel) groter wordt.

Lees meer

gecertificeerd inrichtenAls jouw nieuwe bedrijfsauto moet worden ingericht, kies je natuurlijk voor een erkend en gecertificeerd inbouwcentrum. Zij doen dat deskundig, geven garantie op de inrichting en kunnen maatwerk leveren.

Lees meer

ergonomieIs jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar je hebt nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan? In ons nieuwe blog helpen wij je graag.

Lees meer

 

muziek luisterenSaai dagelijks woon-werkverkeer wordt leuker dankzij het meezingen met liedjes die de gemoedstoestand verbeteren. Muziek zorgt voor hormonen die ons gelukkig maken, onze ademhaling verbeteren en stress verlagen. Lees alles over meezingen in de (bedrijfs)auto in dit nieuwe blog.

Lees meer

fraude bij autoschadeherstelIn juni 2014 maakte het Verbond van Verzekeraars bekend dat er grootschalig wordt gefraudeerd bij autoschadeherstel. Hoe weet je of jij niet voor de gek wordt gehouden? In deze blog kun je lezen hoe je er zelf voor kan zorgen dat je eerlijk wordt geholpen.

Lees meer

Online ShoppenOnline een product aanschaffen heeft bijna iederen tegenwoordig wel eens gedaan. Omdat dit proces echter lang niet altijd even soepel loopt als we hopen, besteden we in deze blog aandacht aan enkele facetten van het proces tot een online aankoop.

Lees meer

Laagstaande zonAutorijden bij laagstaande zon kan gevaarlijk zijn. Veilig Verkeer Nederland brengt ongeveer 1200 verkeersongevallen in verband met laagstaande zon. Reden te meer om in een nieuwe blog eens wat tips te geven om je tegen dit gevaar te wapenen.

Lees meer

 

Ergonomische werkplekEen ergonommische werkplek helpt het ziekteverzuim terug te dringen. Bott helpt.

Lees meer

Bott beurs