Cubio ergonomie

Wij ondersteunen u graag in het complete inrichtingstraject van uw werkruimte. We zijn daar zeer ervaren in en hebben handige programmatuur om de inrichting te visualiseren. Neem vooral contact met ons op voor een afspraak op uw locatie.

Verantwoord werkplek

Veel factoren beïnvloeden het welbevinden op de werkplek. Het binnenklimaat, het omgevingsgeluid, de lichtverhoudingen en natuurlijk de opbouw van de werkplek in al zijn details. Een goed geplande werkplek komt de gezondheid van de medewerker ten goede. Hoge kosten voor medische behandelingen en ziekteverzuim kunnen vooral bij voorbaat vermeden worden. De actieradius van de medewerker wordt vergroot en zijn prestatiepotentiaal verhoogd. Dit stimuleert de motivatie van de medewerker. Het biedt dus vanuit meerdere gezichtspunten voordelen om volgens de nieuwste ontwikkelingen in de moderne werkplekinrichting te handelen.

Het totale modulesysteem van Bott is toegespitst op grote flexibiliteit en individualiteit en kan snel en eenvoudig aan elke lichaamsgrootte aangepast worden – bij zitten en/of bij staan.

In hoogte verstelbare tafels, hellende, draaibare en zwenkbare elementen, een fijnmazig raster voor het aanbrengen van accessoires of gereedschappen en de optimale bereidstelling van materialen zorgen voor een ergonomisch proces zonder omwegen. De integratie van lichtbronnen alsook de energieverzorging rondt de inrichting af.

Ergonomie van uw werkplek

Cubio Ergonomie