Nieuws

Nieuwe Werkplaatsinrichting voor Audi Zenna Velp.

KFZ inrichting garage

Zenna (Audi dealer uit Velp) is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Dealer van het Jaar 2015. Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat het bedrijf dit eervolle predicaat in de wacht sleept. Zenna scoort met sterke verkoopprestaties en loyaliteitscijfers, een goede bedrijfsuitstraling en een zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als after sales. Dealer van het jaar word je niet zomaar. Om deze titel te verdienen moet alles kloppen, zo ook de inrichting van de werkplaats. De firma Stokvis uit Deventer werd benaderd voor het uitbreiden en plaatsen van de diverse bruggen en hierbij werd de werkplaats capaciteit nagenoeg verdubbeld. De firma Hamer uit Apeldoorn werd benaderd voor het technische werk en plaatste naast de nieuwe olie/ vloeistof installatie, ook een hoogwaardige werkplaatsinrichting van Bott.

Zenna garageDe vraag om een hoogwaardige inrichting te plaatsen, was niet voor het eerst aan de firma Hamer gesteld en ook hier werd weer gekozen voor de KFZ lijn van Bott. De KFZ lijn van Bott is speciaal ontwikkeld voor de garagist die alleen het beste wil betreffende gebruikersgemak, ergonomie, kwaliteit en niet te vergeten uitstraling! Om dealer van het jaar te zijn moet je dit ook uitstralen meent de firma.

De uitstraling stopt niet alleen aan de buitenkant, maar moet ook kloppen met de binnenkant meent de firma. Namens de Bott Nederland, wensen wij de firma Zenna veel “werk” plezier met de nieuwe werkplaatsinrichting.

Meer foto's op Facebook

 

Bott Nieuws