Nieuws

bbt6Van 20 t/m 24 oktober staat BedrijfsautoRAI 2015 op de agenda! Natuurlijk mag en kan Bott daar niet ontbreken.

BedrijfsautoRAI is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in wegtransport en logistieke dienstverlening. Naast een uitgebreid exposantenaanbod zijn er zowel binnen als buiten diverse demonstraties te zien én te ervaren. Op de Bott stand (standnummer 03.102) zijn prominent alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting en bedrijfsinrichting te zien.

Bott Vario (bedrijfswageninrichting) biedt talrijke bouwstenen voor het inrichten van nagenoeg alle bedrijfsauto's, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en door maatwerk oplossingen. Bott inrichtingen zijn ook te zien op de stands van de firma Terberg, Groeneveld, Fiat, Nissan, Renault en Dacia.

Bott Cubio (bedrijfsinirichting) biedt een breed producten arsenaal voor de inrichting van bedrijfsruimtes of werkplaatsen. Het aanbod varieert van stationaire en verrijdbare ladekasten, via allerlei werkbanksystemen, tot opslag- en indelingssystemen.

Wil je meer info omtrent de mogelijkheden van Bott, kom dan van 20 oktober tot en met 24 oktober naar de BedrijfsautoRAI 2015 en bezoek de Bott stand 03.102.

Bott Nieuws