Nieuws

Vervaardigt van 100% Aluminium, lichter is er niet!

Na de zomer komt Bott met een nog lichtere Bedrijfswageninrichting!
Van licht naar Ultra licht.

 gesamtansicht.jpgBott vario3 Bedrijfswageninrichting,

Veel meer dan een paar ultra lichte bakken in een Bedrijfswagen: Bott vario3.
De constructie van aluminium maakt Bott vario3 nog lichter dan de huidige lijn.
En toch is de bedrijfswageninrichting meer dan een paar Aluminium staanders in een bedrijfsauto!

Ieder plekje wordt benut.
Tot in de kleinste hoekjesDoor de aangepaste systeemmaten benutten we nog meer ongebruikte ruimte in het voertuig dan de hedendaagse inrichting. Dit zorgt voor nog meer gebruikersgemak al tevoren. Vele kleine hoekjes worden ook nu gebruikt. Uw duimstok of schroevendraaier is altijd snel voorhanden in het slimme vakje de 'V-Box' en is eenvoudig te integreren op het uiteinde van de inrichting.

Gepatenteerd
C-Lash System. Het nieuwe Bott vario3 systeem biedt vele mogelijkheden om uw lading of gereedschap te borgen of zekeren. Het bijzonder slimme systeem 'C-Lash' biedt  een haaksysteem dat een klemband eenvoudig met één hand in een door Bott speciaal ontwikkeld profiel wordt bevestigd om alles goed vast te zetten.

De nieuwe dimensie
De Systainer3

Met de nieuwe samenwerking tussen Bott, Festool en TANOS, bieden wij de gelijke koffers en transportsystemen. Bott vario3 heeft haar nieuwe bedrijfswageninrichting afgestemd op het brede gamma wat Festool en TANOS aan koffers bieden. Hierdoor kunnen wij nog meer accessoires bieden op koffergebied om nog slimmer op locatie te kunnen werken.

Voor meer foto's ga naar onze FB Pagina

Bott Nieuws