Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

3 redenen om te kiezen voor aluminium bedrijfswageninrichting van bott

vrijdag 8 mei 2020
Ben je al overtuigd van onze aluminium bedrijfswageninrichting? In deze blog lees je welke voordelen onze volledig modulaire aluminium bedrijfswageninrichting te bieden heeft. Door de gewichtsbesparing van onze aluminium inrichting ten opzichte van een houten of stalen inrichting ga je duurzamer, efficiënter en veiliger de weg op. Benieuwd geworden? Lees verder en ontdek welke voordelen bott biedt voor jouw bedrijfswagen. 

Duurzame en efficiënte bedrijfswageninrichting
Duurzaamheid is voor veel mensen een steeds belangrijker onderwerp. Maar als ondernemer is efficiëntie ook belangrijk en we willen vaak niet dat onze duurzaamheid ten koste gaat van onze efficiëntie. Met een aluminium bedrijfswageninrichting van bott hoef je niet te kiezen. Een kenmerkende eigenschap van aluminium is dat het heel licht is, vele malen lichter dan hout of staal.
Het voordeel van een lichtgewicht bedrijfswageninrichting is tweeledig. Met minder gewicht in de laadruimte verbruik je minder brandstof en stoot je minder Co2 uit, een duurzame keuze dus waarmee u niet alleen jouw ecologische voetafdruk verkleint maar ook bespaart op brandstofkosten.
Dankzij de lichtgewicht inrichting vergroot je de efficiëntie van jouw laadruimte. Er blijft tenslotte een groter laadvermogen over dat je ook echt kunt gebruiken voor onderdelen en gereedschappen. Het gewicht dat je wint met aluminium ten opzichte van hout en materialen is zo groot dat je met extra materialen en gereedschappen in de laadruimte nog steeds minder gewicht vervoert. Dankzij jouw duurzame en efficiënte inrichting kun je dus meer klussen uitvoeren met dezelfde laadruimte en rijd je minder heen en weer naar jouw werkplaats.  

Stevigheid en veiligheid van aluminium


Voor wie veel onderweg is speelt veiligheid natuurlijk een grote rol. Op dit gebied biedt een aluminium bedrijfswageninrichting voordelen. Aluminium mag dan licht materiaal zijn, het is ook zeer stevig. bott aluminium bedrijfswageninrichting biedt dan ook extra stevigheid aan jouw voertuig. Wij hebben diverse auto’s met een bott aluminium bedrijfswageninrichting laten testen en mogen met trots zeggen dat zij beter uit de test kwamen dan de auto’s met een houten bedrijfswageninrichting. Benieuwd naar deze vergelijking? Bekijk dan onze video van deze crashtest.

Compleet modulair aluminium systeem


Een ander voordeel van aluminium is dat het een redelijk eenvoudig te bewerken materiaal is. Dit biedt eindeloze mogelijkheden. Combineer dit met het volledig modulaire systeem van bott vario3 en je krijgt de mogelijkheid jouw bedrijfswagen volledig naar eigen wens in te richten. Onze systemen bieden een perfecte werkplaats met ruimte voor verschillende materialen, gereedschappen en werkbanken, volledig geïntegreerd in de inrichting van jouw auto. Denk daarbij aan ladekasten, stellingen en koffersystemen.

bott inbouw door gecertificeerde service partners 


Met bott vario3 is geen bedrijfswagen hetzelfde. Wel zijn ze allemaal efficiënt, duurzaam en veilig. Ben je al overtuigd? Jouw nieuwe bott vario3 bedrijfswageninrichting wordt ingebouwd door één van onze gecertificeerde service partners. Iedere partner is in onze fabriek in Duitsland getraind om de systemen van bott op de juiste manier in te bouwen.
Voor één van onze service partners was onze bott vario3 bedrijfswageninrichting zelfs dé reden om officieel Bott partner te worden: Noord Holland Inbouw. Zij werken al 18 jaar exclusief met aluminium bedrijfswageninrichtingen en kiezen voor de kwaliteit en mogelijkheden van ons assortiment.
Benieuwd waar onze partner bij jou in de buurt zich bevindt? Bekijk hier ons overzicht van service partners.
Laden
Laden