Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Klanten aan het woord… Kim Kloostra ( Boon Edam)

vrijdag 16 juli 2021
Foto: v.r.n.l. Monique Voigt-Korstanje (Facility manager)
Dirk Aldenzee (Managing director Boon Edam Nederland B.V.)
Kim Kloostra (Wagenbeheerder/Facility medewerker)


Kim Kloostra beheert het wagenpark bij Boon Edam samen met Monique Voigt-Korstanje (Facility Manager). Koninklijk Boon Edam is de wereldwijd marktleider op het gebied van draaideuren en beveiligde toegangsproducten.
Boon Edam is toonaangevend in de levering van architecturale tourniquetdeuren, beveiligingssluizen en toegangspoortjes aan klanten over de hele wereld en heeft in Nederland een wagenpark van 105 auto’s, waarvan 45 met grijs kenteken.
“Van het offertetraject tot aan de bestelling van een auto, alles begeleiden we. Daar hoort natuurlijk ook de inrichting van een grijs kenteken wagen bij. Wij werken al sinds 2007, tot volle tevredenheid, met Noord Holland Inbouw samen. Zij bouwen de gehele inrichting voor een bedrijfsvoertuig voor ons in.” zegt Kim Kloostra.
Noord Holland Inbouw en bott
“In 2019 werd Noord Holland Inbouw bott dealer. Wij kenden bott nog niet, maar nadat Johan de Meij van Noord Holland Inbouw en Frans van Diepeningen van bott ons hebben geholpen met het samenstellen van de inrichting, hebben wij besloten ook met de inrichtingen van bott te gaan werken”. “Voorheen hadden wij stalen inrichtingen en de inrichtingen van bott zijn van aluminium. Die inrichting is natuurlijk veel lichter en gebruiksvriendelijker. Daarnaast heeft bott een frisse en moderne uitstraling, dus ja wij vinden bott een hele vooruitgang” aldus Kim.

Volkswagen en Mercedes
“Wij hebben gekozen voor een ‘twee merken beleid’. Samen met de monteurs hebben we aan tafel gezeten en bekeken wat zij voor wensen zouden hebben. Daar hebben we goed naar geluisterd en daar is vervolgens uitgekomen dat je nu kunt kiezen voor een Volkswagen bedrijfswagen of een Mercedes bedrijfswagen.” vervolgt Kim.

Betrouwbaarheid
“Veel van onze klanten bestaan reeds lange tijd en zijn loyaal aan ons vanwege onze betrouwbaarheid. Dat is ook één van de pilaren van ons beleid. Dat zoeken wij ook bij onze leveranciers. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de inrichting een lange levensduur heeft, zodat die eventueel kan worden overgebouwd naar de volgende bus”.

Duurzaamheid 
“We bekijken ieder jaar welke mogelijkheden er op het gebied van elektrische bedrijfsauto’s zijn. De laatste tijd komen er steeds meer elektrische bedrijfswagens op de markt. We zullen dan ook zeker een aantal elektrische bedrijfswagens in de toekomst gaan testen. Ook dat zou dan mooi aansluiten op de duurzame lichtgewicht bedrijfswageninrichting van bott.” besluit Kim Kloostra.
Laden
Laden