Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Klanten aan het woord: Rene Hoogakker facilitairmanager bij Medux

vrijdag 28 augustus 2020
Rene Hoogakker is facilitairmanager bij Medux. Medux bestaat uit verschillende organisaties die allemaal staan voor zorg en welzijn. “Wij bieden kwaliteit van leven, in elke fase van het bestaan” zegt Hoogakker. 

“Mijn taakomschrijving is dat ik ondersteunende of facilitaire activiteiten bij Medux  organiseer. Daar valt ook ons wagenpark bijvoorbeeld onder. We hebben 300 personenauto’s en 700 bedrijfswagens rijden”.
“Kwaliteit staat in onze organisatie hoog in het vaandel. Dat is ook wat men van ons verwacht. Niet alleen omdat we nauw samenwerken met thuiszorgorganisaties, zorgprofessionals, zorgverzekeraars, ziekenhuizen, gemeenten en leveranciers, maar ook omdat we de beste kwaliteit voor onze medewerkers willen bieden”.

“Zoals bijvoorbeeld, de veiligheid van onze chauffeurs. Die moet optimaal zijn, dus hebben wij, om je een voorbeeld te noemen,  voor de bedrijfswageninrichting gekozen voor Bott. De streng geteste bedrijfswageninrichting van Bott wordt namelijk op een bepaalde wijze in de bedrijfswagen door Terberg Specials gemonteerd. Zij zijn gecertificeerd partner van Bott”.

“Met die samenwerking  zijn we al jaren erg tevreden. Het bieden van kwaliteit en veiligheid hebben binnen Medux de hoogste prioriteit en daar sluiten onze mobiliteitspartners naadloos bij aan” besluit Hoogakker.
Laden
Laden