Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Het efficiënt inrichten van jouw werkplaats , waar op te letten

dinsdag 1 oktober 2019
De werkplaats is vaak de spil van veel organisaties. Juist in de werkplaats is het belangrijk dat er efficiënt en productief gewerkt kan worden. Voor de verschillende bedrijfsprocessen heb je het juiste materiaal voor nodig.De werkplaats is vaak de spil van veel organisaties. Juist in de werkplaats is het belangrijk dat er efficiënt en productief gewerkt kan worden. Voor de verschillende bedrijfsprocessen heb je het juiste materiaal voor nodig. Zoals gereedschappen, maar ook aan hulpmiddelen. Systeemwerkbanken, onderdelenkasten en makkelijke opbergsystemen horen allemaal bij een goede werkplaats.

Het effectief inrichten van je werkplaats zorgt voor rust zodat het werkplaatspersoneel de werkzaamheden met de juiste kwaliteit kan vervullen. Daarnaast levert dat natuurlijk ook tijdwinst en dus marge op. Het zoeken naar het juiste materiaal is in veel werkplaatsen een hot item. Als een onderdeel niet snel bij de hand is kan dat voor ergernis zorgen. Of het lenen van gereedschap van een collega, wat dan blijft liggen rondom de werkplek, is zeker ook een bron van ergernis.
Bott Cubio biedt een breed producten arsenaal voor de inrichting van jouw bedrijfsruimte of werkplaats.

Ons aanbod varieert van stationaire en verrijdbare ladekasten, via allerlei werkbanksystemen, tot opslag- en indelingssystemen. Hierdoor kun je altijd in één oogopslag bij het juiste materiaal. Gaat de productiviteit maar zeker ook het werkplezier omhoog.
De op maat ingerichte hoge robuustheid, stabiliteit en levensduur van de werkplaatsinrichtingen van bott dragen bij aan een succesvolle bedrijfsvoering.

Wil je een gratis adviesgesprek om jouw wensen en situatie te bespreken maak dan hier een afspraak.
Laden
Laden