Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Ook elektrische bedrijfswagen in opmars

donderdag 25 juni 2020
Elektrisch rijden in niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Autofabrikanten bieden steeds vaker elektrische varianten aan op hun populaire bestelbusjes en bedrijfswagens.

Elektrisch rijden in niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Autofabrikanten bieden steeds vaker elektrische varianten aan op hun populaire bestelbusjes en bedrijfswagens. Kijk maar o.a. Mercedes, Renault en Volkswagen bieden al jaren een aantal elektrische modellen aan die aan populariteit hebben gewonnen.
Stap je over op een elektrische bestelbus dan heeft zo zijn voordelen.

De kilometerkosten zijn lager, er wordt geen CO-2 uitstoot gerealiseerd en de onderhoudskosten zijn vaak lager dan bij reguliere bestelwagens. Ook neemt de range van elektrische auto’s toe en zijn er steeds meer openbare laadpunten beschikbaar. Het is nu de tijd om als bedrijf na te denken om een elektrische bedrijfswagen toe te voegen aan het wagenpark. De focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen in al haar facetten is dus actueler dan ooit en begint ook voor steeds meer bedrijven een agendapunt te worden.

Besluiten om lekker met je bedrijfspanden te gaan recyclen is top, maar dekt niet meteen de lading van MVO. Daarom ontstaan ook in veel bedrijven steeds meer functies die zich richten op juist dat; duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, managen op duurzaamheid en goed doordachte verandermanagement toepassen om de hele organisatie mee te krijgen.
Door over te stappen naar een elektrisch wagenpark in combinatie met onze duurzame bedrijfswageninrichting zet je dus een stap in de goede richting.

De meest verkochte elektrische bedrijfswagens
Dit zijn op dit moment de populairste elektrische bestelbussen en bedrijfswagens in Nederland (in alfabetische volgorde)*.
Mercedes-Benz eVito
Nissan e-NV200
Renault KANGOO Z.E.
Renault Master Z.E.
Volkswagen e-Crafter
*Bron: Koninklijke RAI Vereniging
Wil je meer informatie over de bedrijfswageninrichting van bott check dan onze website: https://www.bott.nl/nl-nl/bedrijfswageninrichting  
Laden
Laden