Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Klant aan het woord

woensdag 26 juni 2019
Jörgen van Hamburg (lease-adviseur en verantwoordelijk voor het grijs kenteken wagenpark binnen Dura Vermeer) Dura Vermeer is een top-10 bouwconcern in Nederland waarvan de 2600 medewerkers actief zijn met woningbouw, 
utiliteitsbouw en infrastructuur. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark dat uit 2000 auto’s bestaat waarvan 400 op grijs kenteken. Alle voertuigen zijn in eigen beheer. Voor de inbouw en inrichting van bedrijfswagen maakt Dura Vermeer gebruik van Bott. Die kwam als beste uit de bus na een tender waarbij alle grote merken hadden ingeschreven.“Vooralsnog deden we de inbouw en houten inrichting van onze bedrijfswagens zelf.  


Als snel kwamen er achter dat inrichting toch een specialisme is waarbij we hoge eisen stellen ten aanzien van veiligheid, duurzaamheid, prijs-/kwaliteitverhouding, gebruikersgemak en flexibiliteit. Daarop hebben we een tender uitgeschreven en zijn al snel bij Bott uitgekomen”, aldus Jörgen van Hamburg van Dura Vermeer. “Bott heeft diverse veiligheidscertificaten en komen uitstekend uit de botsproeven. Daarnaast is het gewicht van de bedrijfswageninrichting bij ons een belangrijk aspect. Een lager gewicht betekent voor ons meer laadvermogen én een lager brandstofverbruik”, zo vervolgt Jörgen.

Een ander belangrijk item voor Jörgen was dat Dura Vermeer de inrichting zelf zouden moeten kunnen inbouwen. Jörgen:

“Bott heeft ons daarin uitstekend gefaciliteerd. Onze twee monteurs werden naar Duitsland gehaald voor een gedegen opleiding. Ze zijn nu gecertificeerd om een Bott inrichting te mogen en kunnen inbouwen. Daardoor heb je natuurlijk ook 10 jaar garantie op de Bott inrichting. We maken daar overigens weinig gebruik van. Maar die enkele keer dat er iets was, werd het door Bott uitstekend opgelost”.

Tot slot is Van Hamburg erg te spreken over de samenwerking met zijn Bott-dealer, Veth Automotive Duiven. Jörgen: “Het is fijn hoe ze ons adviseren en meedenken hoe we bepaalde zaken kunnen oplossen. We kunnen Bott en haar dealernetwerk van harte aanbevelen”, zo besluit Jörgen.


Laden
Laden