Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Gecertificeerde inbouw


Een veilig bevonden bedrijfsauto en een veilig bevonden inrichting, wil in principe nog niets zeggen. De streng geteste bedrijfswageninrichting van bott wordt namelijk op een bepaalde wijze in de bedrijfswagen gemonteerd om deze TuV en andere keuringen te doorstaan en te behalen.

“Het is dus niet zo als je een bedrijfswagen voorziet van een bedrijfswagen inrichting dat het vanzelfsprekend is dat u veilig de weg op kunt”. 


Als een inrichting niet op deugdelijke wijze gemonteerd wordt, dan schiet het zijn doel voorbij en vervoert u in principe een losliggende lading die met een aanrijding of bij het verkeerd beladen zomaar los kan schieten, met alle gevolgen van dien.

Om dit alles te voorkomen werkt bott Nederland als enige bedrijfswageninrichter in Nederland met gecertificeerde inbouw partners. Deze Servicepartners zijn allen door de fabrikant (Bott Duitsland) gecertificeerde inbouwstations en zijn dan ook door de fabriek opgeleid tot volwaardige inbouwspecialisten en bouwen de bedrijfswageninrichting op een juiste wijze in.

De juiste wijze is namelijk de wijze waarop de inrichting was ingebouwd tijdens de diverse keuringen en botsproeven. Door deze werkwijze kunnen wij een veilige inbouw garanderen en is de bedrijfswageninrichting over  te bouwen van bedrijfsauto naar bedrijfsauto. Door uw inrichting door een erkende Servicepartner te laten monteren, wordt ook het garantietermijn verlengt. bott vario3 een erkende bedrijfswageninrichting en zijn er diverse certificaten behaald.


Laden
Laden