Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bedrijfsinrichting

Bott Cubio, Bott Verso+


Bott Cubio Bedrijfsinrichting en Werkplaats­systemen

Bott Cubio biedt een breed producten arsenaal voor de inrichting van uw bedrijfsruimte of werkplaats. Ons aanbod varieert van stationaire en verrijdbare ladekasten, via allerlei werkbanksystemen, tot opslag- en indelingssystemen. Alle componenten kunnen afzonderlijk op de wensen en behoeften van onze klanten worden afgesteld.

Hoge kwaliteit

Het unieke aan onze bedrijfsinrichtingsproducten is de buitengewoon hoge kwaliteit die niet alleen zichtbaar en voelbaar, maar vaak zelfs ook hoorbaar is. Cubio is een open systeem en biedt oneindig veel inzet- en combinatiemogelijkheden.

Functioneel ontwerp

Met Cubio zetten wij in op individualiteit, esthetica, functionaliteit en zuinigheid. 'Vorm volgt functie' is het basisprincipe van de nieuwe lijn. Duidelijke oplossingen, gefocust op de functie en het afzien van modieuze elementen maken Cubio tijdloos en klassiek. We leveren alle gangbare systeemmaten in helder design en modern kleurenconcept.

Compromisloos

We zetten in op hoge robuustheid, stabiliteit en levensduur. U kiest voor tijdloze oplossingen, in modules en/of maatwerk, met hoge draagkracht, mooi van vorm, solide en praktisch.

Bott Verso+, veelzijdige bedrijfsinrichting voor elke plaats

Bott Verso+ is een aparte lijn van Bott en betreft functionele, robuuste bedrijfsinrichting. Bott Verso+ concentreert zich altijd op de belangrijkste en meest wezenlijke eigenschappen van de bedrijfsinrichting. De hoogwaardige kwaliteit van Bott Verso is ideaal voor een gebruiker met hoge eisen aan een goede prijs-/prestatieverhouding. Het algemene ontwerp is tijdloos, past bij een traditionele werkomgeving en dus perfect in uw werkplaats.
Aan het laden
Aan het laden