Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

De ideale bedrijfswageninrichting voor een elektromonteur

donderdag 10 februari 2022

Voor elke branche is de bestelwagen een rijdende kantoor en opbergplek in één. Als elektromonteur heb je veel kleine materialen bij je. Juiste deze kleine materialen zijn vaak lastig te vinden. Afgesloten bakjes en lades zijn dan de oplossing zo houd je het overzichtelijk en netjes. Uiteindelijk wil je zo efficiënt mogelijk werken.
Jij weet natuurlijk het best welke materialen je allemaal nodig hebt. Dus samen met jou ontwerpen we de inrichting die het beste bij jouw bedrijf past.
Op het moment dat je bijvoorbeeld tegen de achterwand een speciale opberglade zou monteren, waarin je de verschillende draden en kabelrollen kan opbergen is het makkelijker deze op de juiste lengte afknippen. Zo hoef je ook niet meer te zoeken naar de juiste draad in je bus.

Onze tips 
Maak een lijst van alles wat je denkt nodig te hebben tijdens je werk. Zorg voor een juiste balans tussen de verschillende maten van de laden. Op het moment dat je de auto niet dichtbij je werkplek  kan parkeren moeten de spullen snel en gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Hiervoor kan een extra uitneembare box erg goed van pas komen.
Festool, TANOS en bott hebben gezamenlijk een mobiliteitssysteem ontwikkeld dat werkplaats en bouwplaats dichter bij elkaar brengt. Deze zijn perfect afgestemd op onze bedrijfswageninrichting bott vario3. Ongeacht het merk van je bedrijfsbus biedt bott voor iedere elektromonteur een bedrijfswageninrichting die bij hem of haar past.

Zelf jouw inrichting samenstellen kan via onze configurator?
Aan het laden
Aan het laden