Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

BlogDuurzaamheid en je bedrijfswagen – meer dan elektrisch


Praat je over mobiliteit en auto’s, dan praat je anno 2023 over elektrisch. Het is ook als ondernemer niet te missen dat de push naar elektrisch rijden richting de komende jaren significant is. En hoewel zich dat vooralsnog wat harder richt op de particuliere en leaserijder, is dit een ontwikkeling die ook in bedrijfswagens niet ver weg is.

Het thema duurzaamheid is dan ook niet nieuw. Niet in mobiliteit, maar zeker ook niet in andere takken van sport. En toch is duurzaam soms maar moeilijk te grijpen. Daarom in dit blog een concreter kijkje in de duurzaamheidsaspecten van onze bedrijfswageninrichting.

Lees verder..........


De ideale bedrijfswageninrichting voor een elektromonteur

Op het moment dat je bijvoorbeeld tegen de achterwand een speciale opberglade zou monteren, waarin je de verschillende draden en kabelrollen kan opbergen is het makkelijker deze op de juiste lengte afknippen. Zo hoef je ook niet meer te zoeken naar de juiste draad in je bus.


Zelf jouw inrichting samenstellen kan via onze configurator?


Rijden of glijden? 5 fabels over winterbanden


De herfst is in volle gang en bij veel automobilisten begint het te kriebelen; moet ik wel of geen winterbanden (laten) monteren? In dit artikel: Vijf fabels over winterbanden.

BLOG: 3 redenen om te kiezen voor aluminium bedrijfswageninrichting van bott 


Ben je al overtuigd van onze aluminium bedrijfswageninrichting? In deze blog lees je welke voordelen onze volledig modulaire aluminium bedrijfswageninrichting te bieden heeft. Door de gewichtsbesparing van onze aluminium inrichting ten opzichte van een houten of stalen inrichting ga je duurzamer, efficiënter en veiliger de weg op. Benieuwd geworden? Lees verder en ontdek welke voordelen bott biedt voor jouw bedrijfswagen.

BLOG: Je bedrijfswagen leasen? Welke leasevorm past bij jou? 28-4-2020


Er bestaan verschillende leasevormen. Er zijn zoveel aanbieders, hoe maak je nu de juiste keuze. Wij zetten de belangrijkste verschillen tussen financial lease en operational lease voor je op een rij. Hopelijk kun jij na het lezen van ons blogartikel een goede keuze maken tussen financial lease of de vormen van operational lease.


BLOG: Elektrische bedrijfswagens hot or not


Meer en meer ondernemers en ZZP’ers zien de voordelen van elektrisch rijden, maar het onderwerp leeft vooral ook voor personenwagens. Hoe zit het met elektrisch rijden voor bedrijfswagens, is het ook interessant?

BLOG: Goede voornemens als Ondernemer? Ga dit jaar echt voor het beste.


Je wordt in deze tijd overladen met grandioze tips, blogs over goede voornemens, manieren om het dit jaar ECHT voor elkaar te boksen. En hoewel je als ondernemer ook maar een mens bent (met misschien wel zijn persoonlijke goede voornemens uit de landelijke top 3; afvallen, stoppen met roken en meer sporten).. het kan ook geen kwaad om eens de goede voornemens van jou als ondernemer onder de loep te nemen. En daar helpen we je graag bij met een beetje inspiratie. Dus; wat doe jij dit jaar anders en/of beter dan afgelopen jaar?


Blog: stress op de weg in je bedrijfswagen


Met je bedrijfswagen ben je vaak onderweg. Dikke kans dat je dan vaak al gestrest aan je werkdag begint. Lang wachten voor stoplichten , geen ruimte krijgen tijdens het invoegen en je staat ook nog in de file.

BLOG: Het efficiënt inrichten van jouw werkplaats , waar op te letten


De werkplaats is vaak de spil van veel organisaties. Juist in de werkplaats is het belangrijk dat er efficiënt en productief gewerkt kan worden. Voor de verschillende bedrijfsprocessen heb je het juiste materiaal voor nodig.


Waar op te letten bij rijden in de regen


Een drukke ochtendspits en een nerveuze avondspits de herfst is weer in beeld. Meestal regent het in de herfst meer (tegenwoordig kun je daar eigenlijk niets meer over zeggen) en wordt het vroeger donker. De fileproblemen nemen weer toe, logisch want met regenachtig weer neemt men sneller de auto. Niet iedere bestuurder gaat even makkelijk om met het rijden in de regen. Dus vandaag in ons blog, tips voor het rijden in de regen.

BLOG: De top 3 autoschades


Autoschade is naast een bekeuring misschien wel het meest gehate onderdeel van het automobilist zijn. De charme van onze auto of bedrijfswagen zit hem er juist in dat je zonder problemen instapt, wegrijdt en op de plaats van bestemming aankomt. Toch is autoschade soms onvermijdelijk en in allerlei varianten aan de orde.

BLOG: Het belang van een inrichting op maat


Je hebt recent een nieuwe bedrijfsauto gekocht en bent aan het oriënteren voor een nieuwe inrichting of je wilt de werkplaats van je bedrijf opnieuw inrichten, er is zoveel keus. Kies je voor een universele inrichting of een op maat, afgestemd op jouw wensen? Onderschat het belang van een inrichting op maat niet. In dit blog zullen we uitleggen waarom dit juist zo belangrijk is.

BLOG: Kan ik mijn bedrijfswageninrichting overbouwen? 

Je bent zzp’er of bijvoorbeeld wagenparkbeheerder bij een groter bedrijf waar jullie meerder bedrijfswagens hebben rijden welke voorzien zijn van een inrichting, maar deze bedrijfswagen(s) zijn aan vervanging toe…. Dit geldt eigenlijk nog niet voor de bedrijfswageninrichting, deze is nog in goed staat, zonde om weg te doen. Het is toch een extra investering geweest bij of na de aanschaf van de bedrijfswagen. Je zult je dus afvragen, kan ik mijn huidige bedrijfswageninrichting overzetten in mijn nieuwe bedrijfswagen?

BLOG: Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsinrichting?


Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar heeft u nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan? In ons nieuwe blog helpen wij je hierbij graag. Onderstaand vind je een aantal punten waar je op moet letten en wat van belang kan zijn voor jouw inrichting.

BLOG: Nieuw blog bedrijfswageninrichting


Tips werkplaatsinrichting
Van meubelmaker tot automonteur, in vele branches komen we terecht in een werkplaats.

BLOG: Wat is het belang van een schone werkplaats?


Iedereen vindt het prettig een opgeruimde werkplek, enkel zie je vaak genoeg bij bedrijven in verschillende branches een chaos op bureaus en in de werkplaats. Maar waarom is het toch zo belangrijk voor jouw bedrijf om alles gestructureerd en geordend te krijgen? Misschien nog wel belangrijker, hoe realiseer je dit? In deze blog leggen we uit waarom en geven we je diverse tips hoe dat je dit samen voor elkaar krijgt!

BLOG: Biedt een aluminium bedrijfswageninrichting je voordelen?


Vroeger maakte men bedrijfswageninrichtingen veelal van hout. Dit maakte een prima constructie die makkelijk aan te passen was naar de wensen van de klant. Nu is er de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt op het gebied van productontwikkeling. Zo ook bij de bedrijfswageninrichtingen. Bij Bott maken we tegenwoordig gebruik van volledig uit aluminium vervaardigde onderdelen voor het samenstellen van een Bott Vario bedrijfswageninrichting. Dit geldt tevens ook voor onze Bott Cubio bedrijfsinrichtingen. Maar waarom nu de keuzen voor aluminium? In dit blog artikel leggen wij dit jou graag uit.

BLOG: Juiste werkbank


Wanneer je een bedrijf opnieuw gaat inrichten kunnen nieuwe werkbanken niet ontbreken. Je komt ze op veel plekken tegen, in een magazijn, werkplaats of natuurlijk op het kantoor. Afhankelijk van de werkzaamheden die er aan gebeuren moet hij voldoen aan diverse eisen, maar welke werkbank past nu het beste bij jouw wensen?

In de dit blogartikel gaan we hier verder op in en geven duidelijkheid over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn.

BLOG: Het belang van winterbanden

Het is bij iedereen wel bekend dat winterbanden in de regenachtige maanden vele voordelen bieden. Maar waarom bieden deze dat zoveel voordelen als het gaat om de veiligheid? Welke winterband is dan de beste? En ben je verplicht met winterbanden te rijden? In deze blog van Bott zullen we je hier alle antwoorden op geven.


BLOG: Effectieve bedrijfsinrichting


 
Praktisch. Effectief. Efficiënt. Als we nadenken over bedrijfsinrichting is pragmatisch zijn de beste weg om tot het ideale resultaat te komen.

BLOG: Waarom kiezen voor een gecertificeerd inbouwcentrum? 

Je hebt reeds een nieuwe bedrijfsauto aangeschaft en nu ben je aan het kijken wie daar die prachtige inrichting in mag maken? Dit is lijkt soms een moeilijke keuze. Veel aanbieders, zelf doen/laten doen, prijs, kwaliteit, veiligheidstesten, certificaten, hout/aluminium, op maat of kant en klaar…. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je ziet de bomen door het bos niet meer, maar je wilt toch graag een goede keuze maken. In deze blog willen wij hier graag meer duidelijkheid in scheppen voor jou.


BLOG: Een bedrijfswagen aanschaffen…hier volgen enkele tipsJe bent ondernemer en voor de uitvoering van je werk heb je een auto / bus nodig. Om jezelf en materiaal en/of producten mee te vervoeren. Samengevat: er moet een bestelauto, bedrijfswagen of hoe je het ook mag noemen, komen. Waar moet je dan op letten, als je een bedrijfswagen aanschaft?De belangrijkste vraag is natuurlijk: Wat ga je met de bedrijfswagen precies doen. Hoeveel kilometers ga je er mee rijden. Zijn het lange afstanden of juist korte afstanden. Wat moet je meenemen in je bedrijfswagen.


BLOG: Online aankopen doen?! 

Wie heeft het tegenwoordig nog nooit gedaan, een product online aanschaffen? Bijna iedereen toch wel? We zijn er met zijn allen helemaal aan gewend dat alles wat je nodig hebt online te bestellen is. Maar dit proces loopt niet altijd even soepel als we hopen. Problemen met het vinden van het juiste product, lange levertijden, enzovoorts. In deze blog wordt dan ook aandacht besteed aan enkele facetten van het proces tot een online aankoop.


BLOG: Rijden in de winter hier volgen onze tipsDe temperaturen dalen langzamerhand en de winter komt er aan. Met de veranderingen van de seizoenen verandert er namelijk ook een hoop voor ons als bestuurders. Hoe ga je om met gladde en of natte wegen.

BLOG: Fraude bij autoschadeherstel.. hoe weet je of jij niet voor de gek wordt gehouden?


In juni 2014 maakte het Verbond van Verzekeraars bekend dat er grootschalig wordt gefraudeerd bij autoschadeherstel. Bij een steekproef onder 500 reparaties bleek sprake te zijn van fraude bij meer dan 10% van de reparaties. “Volstrekt onacceptabel” gaf Het Verbond aan.

BLOG: Muziek luisteren achter het stuur vermindert stress

 

Saai dagelijks woon-werkverkeer wordt leuker dankzij het meezingen met liedjes dat gemoedstoestand verbetert. Muziek zorgt voor hormonen die ons gelukkig maken, onze ademhaling verbeteren en stress verlagen. Meezingen in de (bedrijfs)auto.


BLOG: In 5 stappen de juiste bedrijfswageninr. bepalenAls ondernemer is je bedrijfswagen één van je belangrijkste tools. Dat maakt het extra belangrijk
dat deze wagen vóór je werkt en de inrichting van je bedrijfswagen is daarin misschien wel de belangrijkste factor!  Aan het laden
Aan het laden