Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bedrijfswageninrichting voor bosbeheer

maandag 5 april 2021
In nauwe samenwerking met ervaren Duitse bosbeheerders hebben we een baanbrekende structuur ontwikkeld die rekening houdt met de speciale eisen van bosbeheer.
Wij hebben jarenlang ervaring opgedaan met het inrichten van bedrijfswagens voor werkzaamheden in het bos. De bott vario3 bedrijfswageninrichting biedt vele mogelijkheden voor het vastzetten van ladingen die speciaal op de eisen zijn afgestemd. Het overzichtelijk en veilig opbergen van kettingzagen, gereedschap, brandstofblikken, beschermende kleding en helmen kan optimaal worden gerealiseerd met bott vario3. Zo heb je altijd alles wat je nodig hebt snel bij de hand, ook op ruw terrein.

In nauwe samenwerking met ervaren Duitse bosbeheerders hebben we een baanbrekende structuur ontwikkeld die rekening houdt met de speciale eisen van bosbeheer. Onze speciale bedrijfswageninrichting maakt het moeilijke dagelijkse werk gemakkelijker en versterkt zo de motivatie. Bij het ontwerp van het concept hielden onze ontwikkelaars zich niet alleen bezig met praktische ladingzekering, maar ook met gebruiksgemak en ergonomie.

Meer weten neem contact met ons op.
Aan het laden
Aan het laden