Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Nieuws

 • Duurzaamheid en je bedrijfswagen – meer dan elektrisch 4-1-2023
  Praat je over mobiliteit en auto’s, dan praat je anno 2023 over elektrisch. Het is ook als ondernemer niet te missen dat de push naar elektrisch rijden richting de komende jaren significant is. En hoewel zich dat vooralsnog wat harder richt op de particuliere en leaserijder, is dit een ontwikkeling die ook in bedrijfswagens niet ver weg is.
  Het thema duurzaamheid is dan ook niet nieuw. Niet in mobiliteit, maar zeker ook niet in andere takken van sport. En toch is duurzaam soms maar moeilijk te grijpen. Daarom in dit blog een concreter kijkje in de duurzaamheidsaspecten van onze bedrijfswageninrichting.
 • Stellantis introduceert in 2023 waterstof-elektrische bedrijfswagens in Nederland 19-12-2022
  In het tweede kwartaal van 2023 brengt Stellantis de eerste lichte bedrijfswagens met een brandstofcel op de Nederlandse markt. Het gaat hier om waterstof-elektrische versies van de Citroën Jumpy, Opel Vivaro en Peugeot Expert, die van dezelfde productielijn rollen als de versies met een verbrandingsmotor en batterij-elektrische aandrijflijn. Momenteel worden de voertuigen geproduceerd in het Duitse Rüsselsheim; vanaf 2024 gebeurt dit in de Stellantis-fabriek in Hordain, in het noorden van Frankrijk.
 • Toyota start ontwikkeling van waterstof-elektrisch prototype van Toyota Hilux 8-12-2022
  • Toyota Motor Manufacturing (VK) start met ontwikkeling waterstof-elektrisch aangedreven prototype van Toyota Hilux
  • Toyota's nieuwste waterstoftechnologie zal worden gebruikt voor de waterstof-elektrische Hilux
  • Waterstof is belangrijke bouwsteen richting koolstofneutraliteit
  • Project met verschillende partners in Verenigd Koninkrijk, dankzij subsidie van Advanced Propulsion Centre
 • Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’ 28-11-2022
  De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De 100% elektrische bedrijfswagen bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor, die eerder werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’. De jaarlijkse ‘Bestelauto van het Jaar’-verkiezing is een initiatief van Automotive Management.
 • Voor in je agenda: Ook in 2023 staat bott op de BouwBeurs Jaarbeurs, Utrecht | 6 t/m 10 februari 2023 21-11-2022
  Ook dit jaat staat bott op de BouwBeurs Jaarbeurs, Utrecht | 6 t/m 10 februari 2023
 • Natuurlijk is bott weer aanwezig op de FleetExpo 17-11-2022
  Ook deze editie is bott weer prominent aanwezig tijdens dit landelijke evenement.Tijdens deze editie hebben wij 3 voertuigen ingericht, waarvan één wel heel speciaal.
 • Bedrijfswagennieuws: De ID. Buzz Cargo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2023 7-10-2022
   De ID. Buzz Cargo is uitgeroepen tot International Van of the Year 2023 tijdens de IAA Transportation vakbeurs in Hannover!
 • Bott op de IAA te Hannover van 20 t/m 25 september 2022 12-9-2022
  Ook deze editie staat Bott GmbH weer prominent op de IAA te Hannover.
  Met het thema ‘ made in Gaildorf”
  Hebben we deze editie wederom de verschillende vakgebieden uitgebeeld in een ingericht voertuig.
  Op de stand van bott staan bijvoorbeeld een: VW ID. Buzz
  Deze hebben we ingericht als mobiele koffiebar waar onze Barista de heerlijkste koffie en cappuccino voor u schenkt.
   
 • De nieuwe pick-up van Volkswagen: De Amarok 29-7-2022
  De nieuwe Amarok komt eraan. Naast een compleet ander design is de nieuwe Amarok voorzien van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up segment.
 • Renault Group en Phoenix Mobility lanceren elektrische retrofitkit voor bedrijfsvoertuigen 25-7-2022
  Renault Group en de onderneming Phoenix Mobility uit Grenoble, gespecialiseerd in de ombouw van bedrijfsvoertuigen naar elektrische voertuigen, ondertekenden een intentieverklaring om een strategisch partnerschap aan te gaan voor de ontwikkeling en commercialisering van een retrofitkit, een nieuw systeem op de Franse bedrijfsvoertuigenmarkt. Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk om een bedrijfsvoertuig met verbrandingsmotor ouder dan 5 jaar om te bouwen tot een elektrisch voertuig.
 • Ford onthulde vorige maand de extreem snelle en krachtige Ford Pro Electric SuperVan 7-7-2022
  De Ford Pro Electric SuperVan maakt maximaal gebruik van de expertise van Ford en het potentieel van elektrische aandrijving. Het is de snelste en krachtigste bedrijfswagen van Ford ooit, die Fords toewijding aan elektrificatie benadrukt.
 • Renault vernieuwt elektrisch bedrijfswagenaanbod met nieuwe Kangoo en Master E-Tech electric 16-6-2022
  36 jaar na de lancering van een elektrisch prototype van de Renault Master en tien jaar na de verkoopstart van de elektrische Renault Kangoo Z.E. – waarvan ruim 70.000 stuks verkocht zijn – is Renault uitgegroeid tot een pionier in Europa met elektrisch aangedreven bedrijfswagens. Nu vernieuwt het merk zijn elektrische bedrijfswagenaanbod met de volledig nieuwe Kangoo E-Tech electric en nieuwe Master E-Tech electric. De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric is vanaf medio juli te bij de Renault dealer te bezichtigen. De nieuwe Renault Master E-Tech electric volgt begin augustus. 
 • Ford Pro onthulde vorige maand de nieuwe, volledig elektrische E‑Transit Custom 9-6-2022
  De volledig elektrische opvolger van Europa’s bestverkochte bedrijfswagen1,2 is van de grond af aan nieuw opgebouwd om naadloos te kunnen aansluiten bij de productiviteitsverhogende en waarde toevoegende bedrijfsoplossingen van Ford Pro.
 • Natuurlijk is bott aanwezig op de VSK beurs 2022 4-5-2022
  Van 17 mei tot en met 20 mei staat bott weer op de VSK beurs.
  Bezoek onze stand A110 in hal 9 vol inspiratie op de VSK2022. 
 • Een mooi artikel over bott in magazine management in Fleet Lease 2-5-2022
  De markt voor professionele bestelwageninrichtingen is nog altijd groeiend, ook in de fleetmarkt met grote (bestel)wagenparken zijn er nog bedrijven die ‘om’ gaan. Elektrisch rijden, veiligheid voor de chauffeurs, efficiency in voorraadbeheer; de redenen zijn divers – het is bijna een ‘must have’, weet Frans van Diepeningen van bedrijfswageninrichter bott.

  Een inkijkje in de wondere wereld van de inrichters; over het ‘veilige huwelijk’ tussen inrichting en bestelauto en waar de ene popnagel de ander niet is…
 • Bedrijfswagen nieuws: De nieuwe Volkswagen ID. Buzz Cargo 2-3-2022
  Tijdens de wereldpremière op 9 maart wordt de iconische en de eerste 100% elektrische Volkswagen bedrijfswagen onthuld. Een stap dichterbij elektrisch rijden in hét beroemde Volkswagen busje: de ID. Buzz.
 • De ideale bedrijfswageninrichting voor een elektromonteur 10-2-2022

  Voor elke branche is de bestelwagen een rijdende kantoor en opbergplek in één. Als elektromonteur heb je veel kleine materialen bij je. Juiste deze kleine materialen zijn vaak lastig te vinden. Afgesloten bakjes en lades zijn dan de oplossing zo houd je het overzichtelijk en netjes. Uiteindelijk wil je zo efficiënt mogelijk werken.
  Jij weet natuurlijk het best welke materialen je allemaal nodig hebt. Dus samen met jou ontwerpen we de inrichting die het beste bij jouw bedrijf past.
 • Nieuwe datum Vabotech 29 JUNI T/M 1 JULI 2022 2-2-2022
  De eerste editie van Vabotech, de vakbeurs voor bouw en techniek, zal plaatsvinden op woensdag 29 juni, donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli 2022 in RAI Amsterdam. De organisatie verwacht dat in juni Vabotech kan plaatsvinden met weinig of zelfs zonder restricties door Corona. Hiermee kunnen exposanten met grote zekerheid starten met de voorbereidingen.
 • Trends in Autoleasing: Een bedrijfswageninrichting als ‘must have’ 21-1-2022
  De markt voor professionele bestelwageninrichtingen is nog altijd groeiend, ook in de fleetmarkt met grote (bestel)wagenparken zijn er nog bedrijven die ‘om’ gaan. Elektrisch rijden, veiligheid voor de chauffeurs, efficiency in voorraadbeheer; de redenen zijn divers – het is bijna een ‘must have’, weet Frans van Diepeningen van bedrijfswageninrichter bott. Een inkijkje in de wondere wereld van de inrichters; over het ‘veilige huwelijk’ tussen inrichting en bestelauto en waar de ene popnagel de ander niet is…
 • In 2021 steeg het aantal elektrisch aangedreven bedrijfswagens. 19-1-2022
  Met de steeds uitbreidende milieuzones en eisen aan CO2 reductie, wordt het binnen grote steden in Nederland en Europa steeds moeilijker om met een verouderde (vervuilende) bedrijfswagen toegang te krijgen. Het besef dat onze mobiliteit groener en duurzamer moet is inmiddels diepgeworteld in de samenleving. Daarin zien we de enorme groei in elektrische auto’s als belangrijkste signaal.

 • De Maxus eDeliver 9 is uitgeroepen tot 'dé Belofte van 2022 23-12-2021
  De Maxus eDeliver 9 is uitgeroepen tot 'dé Belofte van 2022' in het kader van Bestelauto van het Jaar 2022 verkiezing. Het is voor het eerst dat een elektrisch aangedreven model deze titel krijgt. De organisator van de verkiezing, Automobiel Management, heeft dit jaar meerdere elektrische bestelauto's meegenomen in de verkiezing omdat deze categorie steeds belangrijker wordt voor stadsdistributie en de toekomst zal gaan bepalen. De Maxus eDeliver 3 en de eDeliver 9 waren beiden genomineerd voor de titel. 


 • Rijden of glijden? 5 fabels over winterbanden 17-11-2021
  De herfst is in volle gang en bij veel automobilisten begint het te kriebelen; moet ik wel of geen winterbanden (laten) monteren? In dit artikel: Vijf fabels over winterbanden.
 • Toyota Proace City Electric vanaf 25.995 euro, excl. btw 12-10-2021
  Toyota introduceerde in mei van dit jaar de nieuwe Toyota Proace City Electric, een lichte bedrijfswagen met batterij-elektrische aandrijving. Nu maakt Toyota bekend dat de prijzen van de emissievrije bestelwagen beginnen bij 25.995 euro, excl. btw en subsidies. De Proace City Electric is een aanvulling op de al langer bestaande, succesvolle Proace Electric bedrijfswagenfamilie.

   
 • Maandag 4 oktober starten ca. 200 rally auto’s (bouwjaar voor 1972) vanuit Bordeaux richting Valkenburg! 1-9-2021
  Maandag 4 oktober start “De Tulpenrallye” 2021!
  Na een jaartje te moeten overslaan, is het de organisatie toch gelukt om deze prachtige 6 daagse rally van start te laten gaan!
 • De prijzen van de nieuwe Opel Movano zijn bekend 16-8-2021
  Opel start met de verkoop van de nieuwe Movano. Het model vertegenwoordigt het meest competitieve aanbod van Opel ooit in het lichte bedrijfswagensegment en is op meerdere vlakken toonaangevend in zijn klasse. 
 • Nieuwsflits: bott vario 3 bedrijfswageninrichting in LEVC, de London Electric Vehicle Company 30-7-2021
  LEVC, de London Electric Vehicle Company, staat bekend om het TX-model, de Black Cab of London Taxi, die ook als shuttle wordt gebruikt.
 • Klanten aan het woord… Kim Kloostra ( Boon Edam) 16-7-2021
  Foto: v.r.n.l. Monique Voigt-Korstanje (Facility manager)
  Dirk Aldenzee (Managing director Boon Edam Nederland B.V.)
  Kim Kloostra (Wagenbeheerder/Facility medewerker)


  Kim Kloostra beheert het wagenpark bij Boon Edam samen met Monique Voigt-Korstanje (Facility Manager). Koninklijk Boon Edam is de wereldwijd marktleider op het gebied van draaideuren en beveiligde toegangsproducten.
 • Opel presenteert nieuwe Movano en Movano-e 14-7-2021
  Opel presenteerde vorige maand met de gloednieuwe Movano-e zijn eerste volledig elektrische, grote bestelwagen. De nieuwe Movano is ook leverbaar met efficiënte dieselmotoren.
 • Bedrijfswageninrichting van bott in RTLZ programma Nederland Maakt Het 2-7-2021
  NEDERLAND MAAKT HET is een RTLZ programma.
 • Nieuw vakevenement Vabotech 7 t/m 9 april 2022....natuurlijk is bott Nederland erbij 23-6-2021
  Vabotech 2022 (Vakbeurs Bouw & Techniek) is een nieuw en uniek vakevenement waar je alles kunt vinden en ontdekken over wat ons vakgebied zo mooi maakt. Techniek staat centraal in een veranderende bouwwereld.
 • Bedrijfswageninrichting voor bosbeheer 5-4-2021
  In nauwe samenwerking met ervaren Duitse bosbeheerders hebben we een baanbrekende structuur ontwikkeld die rekening houdt met de speciale eisen van bosbeheer.
 • Klanten aan het woord: Roy Simons Brabant Water 23-3-2021
  In onze rubriek ‘Klanten aan het Woord’ is het vandaag de beurt aan Roy Simons, wagenparkbeheerder bij Brabant Water. Brabant Water is het eerste klimaatneutrale drinkwaterbedrijf in Europa dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat de klanten iedere dag kunnen rekenen op vers en betrouwbaar drinkwater.
 • Maxus eDeliver 9 nieuwkomer in segment grote 3.5 ton bestelwagens 15-3-2021
  Het 100 % elektrische bedrijfswagenmerk Maxus manifesteert zich met de eDeliver 9 krachtig in het segment van de grote bestelwagens (GVW 3,5 ton). In juni van dit jaar komt dit nieuwe model in Nederland op de markt, als aanvulling op de recent geïntroduceerde compacte (5-6.5 m3) Maxus eDeliver 3.
 • Mercedes-Benz Vito: al 25 jaar een betrouwbare partner 4-3-2021
  Het is een kwart eeuw geleden dat de Mercedes-Benz Vito zich voor het eerst als ruime en flexibele bestelwagen profileerde in tal van sectoren met als sterke eigenschappen ‘betrouwbaar, robuust en veilig’. Ter gelegenheid van de 25e verjaardag van het model wordt de optionele dodehoekassistent van de veelzijdige bestelwagen nu uitgebreid met Rear Cross Traffic Alert. In het kader van de 2020-facelift introduceerde Mercedes-Benz Vans nog meer veiligheids- en rijassistentiesystemen voor de Vito: DISTRONIC, de actieve remassistent en een digitale achteruitkijkspiegel aan de binnenzijde. Sinds de marktintroductie van de eerste generatie in 1996 zijn er meer dan 1,8 miljoen exemplaren van de succesvolle bestelwagen-modelreeks verkocht.
 • Nieuwe klanten aan het woord: RAMON KLEINTJENS 8-1-2021
 • OPEL VIVARO-E UITGEROEPEN TOT ‘INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021’ 23-12-2020
  Jury van 24 Europese vakjournalisten onder de indruk van batterij-elektrische Opel bedrijfswagen
  • Tweede zege in twee jaar: in 2019 won de Opel Combo deze titel
  • Opel bedrijfswagenaanbod binnenkort geheel geëlektrificeerd: na de Vivaro volgen ook elektrische versies van de Combo en Movano
 • CITROËN Ë-JUMPY UITGEROEPEN TOT INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021 20-12-2020
  De nieuwe Citroën ë-Jumpy is, donderdag 17 december 2020 uitgeroepen tot International Van of the Year 2021.
 • CORNE VROMANS ( STAAD ) 18-12-2020
  Staad is importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines in Midden- en Zuid-Nederland. De focus ligt op het leveren van optimaal presterende machines die helpen klanten succesvol te zijn. Corne Vromans is verantwoordelijk voor de buitendienst van Staad. Lees verder
 • Jeroen Brink Product Owner Mobiliteit bij Alliander 12-10-2020
  Alliander is een netwerk bedrijf en staat voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Jeroen Brink is Product Owner Mobiliteit.
 • Master nu ook als Work Edition 1-10-2020
  De Renault Master Work Edition wordt geleverd als Gesloten Bestel en is standaard uitgerust met het MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met 7-inch touchscreen en ondersteuning van Apple CarPlayTM en Android AutoTM.
 • Klanten aan het woord: Wilko Siskens. Key Account Manager Groot Zakelijke Markt bij Motorhuis B.V. 18-9-2020
  Autodealer Motorhuis heeft meerdere showrooms en servicecentra en is één van de grotere autodealerbedrijven in Nederland met vestigingen van Heemskerk tot en met Rotterdam en voert de merken Opel, Citroën, Fiat, Jeep en Alfa Romeo voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens.
 • Klanten aan het woord: Rene Hoogakker facilitairmanager bij Medux 28-8-2020
  Rene Hoogakker is facilitairmanager bij Medux. Medux bestaat uit verschillende organisaties die allemaal staan voor zorg en welzijn. “Wij bieden kwaliteit van leven, in elke fase van het bestaan” zegt Hoogakker. 

  “Mijn taakomschrijving is dat ik ondersteunende of facilitaire activiteiten bij Medux  organiseer. Daar valt ook ons wagenpark bijvoorbeeld onder. We hebben 300 personenauto’s en 700 bedrijfswagens rijden”.
 • Bott Nederland in uitzending bij RTLZ 6-8-2020
  Bott Nederland heeft een bijdrage geleverd aan RTLZ. Directeur Bott, Frans van Diepeningen is gevraagd om uit te leggen hoe belangrijk veiligheid is van een bedrijfswageninrichting.
 • Bott innovatie: Bott heeft een commandovoertuig ingericht voor forensisch onderzoek. 17-7-2020
 • Bott altijd in ontwikkeling 15-7-2020
  Bott altijd in ontwikkelingBott en innovatie gaan hand in hand. Momenteel nog niet leverbaar maar in ontwikkeling: glasresteel voor bott vario3.
 • Ook elektrische bedrijfswagen in opmars 25-6-2020
  Elektrisch rijden in niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Autofabrikanten bieden steeds vaker elektrische varianten aan op hun populaire bestelbusjes en bedrijfswagens.
 • 3 redenen om te kiezen voor aluminium bedrijfswageninrichting van bott 8-5-2020
  Ben je al overtuigd van onze aluminium bedrijfswageninrichting? In deze blog lees je welke voordelen onze volledig modulaire aluminium bedrijfswageninrichting te bieden heeft. Door de gewichtsbesparing van onze aluminium inrichting ten opzichte van een houten of stalen inrichting ga je duurzamer, efficiënter en veiliger de weg op. Benieuwd geworden? Lees verder en ontdek welke voordelen bott biedt voor jouw bedrijfswagen. 
 • Je bedrijfswagen leasen? Welke leasevorm past bij jou? 28-4-2020
  Er bestaan verschillende leasevormen. Er zijn zoveel aanbieders, hoe maak je nu de juiste keuze. Wij zetten de belangrijkste verschillen tussen financial lease en operational lease voor je op een rij. Hopelijk kun jij na het lezen van ons blogartikel een goede keuze maken tussen financial lease of de vormen van operational lease.
 • Nieuwe waterstof vrachtauto op komst 6-4-2020
  Toyota Motor Corporation slaat de handen ineen met Hino Motors Ltd. (onderdeel van Toyota Group) voor de gezamenlijke ontwikkeling van een heavy-duty Fuel Cell Truck.

 • IF Gold Award 2020 voor bott vario3 bedrijfswageninrichting en de Systainer³ 3-3-2020
  Bott ontving dit jaar een zeer speciale prijs tijdens de iF Design Award: de iF Gold Award voor de bott vario3 bedrijfswageninrichting.
 • VSK beurs groot succes 7-2-2020
  VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie.
  Afgelopen editie was het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag.

 • Elektrische bedrijfswagens hot or not 27-1-2020
  Meer en meer ondernemers en ZZP’ers zien de voordelen van elektrisch rijden, maar het onderwerp leeft vooral ook voor personenwagens. Hoe zit het met elektrisch rijden voor bedrijfswagens, is het ook interessant?
 • Wil jij gratis naar de VSK Beurs 2020 ? 13-1-2020
  Wil je een gratis persoonlijke badge waarmee je toegang krijgt tot VSK Beurs 2020.
 • Bott op de VSK 6-1-2020
  Bott op de VSK

 • Goede voornemens als Ondernemer? Ga dit jaar echt voor het beste. 30-12-2019
  Je wordt in deze tijd overladen met grandioze tips, blogs over goede voornemens, manieren om het dit jaar ECHT voor elkaar te boksen. En hoewel je als ondernemer ook maar een mens bent (met misschien wel zijn persoonlijke goede voornemens uit de landelijke top 3; afvallen, stoppen met roken en meer sporten).. het kan ook geen kwaad om eens de goede voornemens van jou als ondernemer onder de loep te nemen. En daar helpen we je graag bij met een beetje inspiratie. Dus; wat doe jij dit jaar anders en/of beter dan afgelopen jaar?


 • Blog: stress op de weg in je bedrijfswagen 12-12-2019
  Met je bedrijfswagen ben je vaak onderweg. Dikke kans dat je dan vaak al gestrest aan je werkdag begint.
  Lang wachten voor stoplichten , geen ruimte krijgen tijdens het invoegen en je staat ook nog in de file.

 • Noord Holland Inbouw nieuwe partner van bott Nederland 9-12-2019
  Wereldwijd kennen klanten bott als een toonaangevende leverancier van bedrijfswageninrichtingen, werkpleksystemen en bedrijfsinrichtingen. Een lokaal dekkend servicenetwerk is van groot belang en kan daarom op individuele aanvragen reageren.

 • Lichtgewicht bedrijfswageninterieurs van Bott: Iedere kilo telt 6-12-2019
  Tijdens de Future Fleet&Mobility Experience op 14 november toonde Bott, specialist in bedrijfswageninrichting, de nieuwe lichtgewicht Vario3-lijn.
 • Opmars elektrische bedrijfswagens 26-11-2019
  Al jaren maakt het elektrisch rijden een boost door. Elektrische bedrijfswagens blijven daarbij niet achter.
 • Het efficiënt inrichten van jouw werkplaats , waar op te letten 1-10-2019
  De werkplaats is vaak de spil van veel organisaties. Juist in de werkplaats is het belangrijk dat er efficiënt en productief gewerkt kan worden. Voor de verschillende bedrijfsprocessen heb je het juiste materiaal voor nodig.


 • Bott introduceert vario3 tijdens de "Future Fleet&Mobility Experience" 19-9-2019
  Introductie bott vario3 tijdens de "Future Fleet&Mobility Experience"

 • Waar op te letten bij rijden in de regen 17-9-2019
  Een drukke ochtendspits en een nerveuze avondspits de herfst is weer in beeld. Meestal regent het in de herfst meer (tegenwoordig kun je daar eigenlijk niets meer over zeggen) en wordt het vroeger donker. De fileproblemen nemen weer toe, logisch want met regenachtig weer neemt men sneller de auto. Niet iedere bestuurder gaat even makkelijk om met het rijden in de regen. Dus vandaag in ons blog, tips voor het rijden in de regen.


 • bott vario3 Bedrijfswageninrichting 26-6-2019
  Veel meer dan een paar ultra lichte bakken in een Bedrijfswagen: bott vario3

  De constructie van aluminium maakt bott vario3 nog lichter dan de huidige lijn. En toch is de bedrijfswageninrichting meer dan een paar Aluminium staanders in een bedrijfsauto! • Klant aan het woord 26-6-2019
  Jörgen van Hamburg (lease-adviseur en verantwoordelijk voor het grijs kenteken wagenpark binnen Dura Vermeer) Dura Vermeer is een top-10 bouwconcern in Nederland waarvan de 2600 medewerkers actief zijn met woningbouw, 
utiliteitsbouw en infrastructuur. Het bedrijf beschikt over een eigen wagenpark dat uit 2000 auto’s bestaat waarvan 400 op grijs kenteken. Alle voertuigen zijn in eigen beheer. Voor de inbouw en inrichting van bedrijfswagen maakt Dura Vermeer gebruik van Bott. Die kwam als beste uit de bus na een tender waarbij alle grote merken hadden ingeschreven.“Vooralsnog deden we de inbouw en houten inrichting van onze bedrijfswagens zelf.  


 • De top 3 autoschades 26-6-2019
  Autoschade is naast een bekeuring misschien wel het meest gehate onderdeel van het automobilist zijn. De charme van onze auto of bedrijfswagen zit hem er juist in dat je zonder problemen instapt, wegrijdt en op de plaats van bestemming aankomt. Toch is autoschade soms onvermijdelijk en in allerlei varianten aan de orde. • Het belang van een inrichting op maat 18-10-2017
  Je hebt recent een nieuwe bedrijfsauto gekocht en bent aan het oriënteren voor een nieuwe inrichting of je wilt de werkplaats van je bedrijf opnieuw inrichten, er is zoveel keus. Kies je voor een universele inrichting of een op maat, afgestemd op jouw wensen? Onderschat het belang van een inrichting op maat niet. In dit blog zullen we uitleggen waarom dit juist zo belangrijk is.
 • Kan ik mijn bedrijfswageninrichting overbouwen? 25-7-2017
  Je bent zzp’er of bijvoorbeeld wagenparkbeheerder bij een groter bedrijf waar jullie meerder bedrijfswagens hebben rijden welke voorzien zijn van een inrichting, maar deze bedrijfswagen(s) zijn aan vervanging toe…. Dit geldt eigenlijk nog niet voor de bedrijfswageninrichting, deze is nog in goed staat, zonde om weg te doen. Het is toch een extra investering geweest bij of na de aanschaf van de bedrijfswagen. Je zult je dus afvragen, kan ik mijn huidige bedrijfswageninrichting overzetten in mijn nieuwe bedrijfswagen?


 • Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsinrichting? 25-7-2017
  Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe bedrijf- of werkplaatsinrichting maar heeft u nog geen idee waar je op moet letten bij de aanschaf hiervan? In ons nieuwe blog helpen wij je hierbij graag. Onderstaand vind je een aantal punten waar je op moet letten en wat van belang kan zijn voor jouw inrichting.


 • Nieuwe Blog over werkplaatsinrichting 13-6-2016
  Tips werkplaatsinrichting
  Van meubelmaker tot automonteur, in vele branches komen we terecht in een werkplaats. • Telesteps Actie tijdens de RAI 13-6-2016
 • Nieuwe bedrijfswageninrichting aanschaffen?! 13-6-2016
  Je gaat binnenkort kijken voor een nieuwe bedrijfswagen of hebt pas een nieuwe of andere bedrijfsauto gekocht,wat te doen met de aanschaf van een nieuwe inrichting? Moet je deze wel aanschaffen of zijn er andere mogelijkheden?


 • Sloten op de RAI 13-6-2016
  Tijdens de RAI zullen wij u onze nieuwste lijn sloten presenteren.
  Deze sloten zorgen ervoor dat u uw bdrijfswagen nog veiliger afsluit en laat de dief met lege handen staan!
 • Werkplaatsinrichting tijdens de RAI 13-6-2016
  Naast de Bekende Bedrijfswageninrichting, presenteerd Bott ook Werkplaatsinrichting tijdens de #MobilieteitsRai !Bott is ook een grote speler als het gaat om werkplaats of Bedrijfsinrichting.


 • RTL-sportwereld 13-6-2016
  Bott Vario biedt talrijke bouwstenen voor het inrichten van vele bedrijfsauto’s, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en door maatwerk oplossingen. Bott bedrijfswageninrichtingen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat ook botsproeven goed doorstaat.


 • Nieuwe Bott "On The Road" online 13-6-2016
  In deze aflevering van Bott On The Road (dé nummer één in inrichting van bedrijven en bedrijfswagens) brengt presentator Jan-Willem van den Akker een bezoek aan de VSK beurs 2018 in Utrecht. Met o.a. Opel Nederland, Mercedes en Frans van Diepeningen van Bott nederland.

 • Muziek luisteren achter het stuur vermindert stress 13-6-2016
  Saai dagelijks woon-werkverkeer wordt leuker dankzij het meezingen met liedjes dat gemoedstoestand verbetert. Muziek zorgt voor hormonen die ons gelukkig maken, onze ademhaling verbeteren en stress verlagen. Meezingen in de (bedrijfs)auto.
 • Bott sponsor Hamer team 13-6-2016
  Hamer directeur Fons Jans en Frans van Diepeningen directeur Bott NL zijn een sponsorovereenkomst overeen gekomen voor 2017.

 • Klant aan het woord 13-6-2016
   Henk Winckens,(jurylid zakenauto van het jaar, verantwoordelijk voor het wagenpark Enexis)
 • Wat is het belang van een schone werkplaats? 13-6-2016
  Iedereen vindt het prettig een opgeruimde werkplek, enkel zie je vaak genoeg bij bedrijven in verschillende branches een chaos op bureaus en in de werkplaats. Maar waarom is het toch zo belangrijk voor jouw bedrijf om alles gestructureerd en geordend te krijgen? Misschien nog wel belangrijker, hoe realiseer je dit? In deze blog leggen we uit waarom en geven we je diverse tips hoe dat je dit samen voor elkaar krijgt!


 • Biedt een aluminium bedrijfswageninrichting je voordelen? 13-6-2016
  Vroeger maakte men bedrijfswageninrichtingen veelal van hout. Dit maakte een prima constructie die makkelijk aan te passen was naar de wensen van de klant. Nu is er de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt op het gebied van productontwikkeling. Zo ook bij de bedrijfswageninrichtingen. Bij Bott maken we tegenwoordig gebruik van volledig uit aluminium vervaardigde onderdelen voor het samenstellen van een Bott Vario bedrijfswageninrichting. Dit geldt tevens ook voor onze Bott Cubio bedrijfsinrichtingen.
  Maar waarom nu de keuzen voor aluminium? In dit blog artikel leggen wij dit jou graag uit. • Juiste werkbank 13-6-2016
  Wanneer je een bedrijf opnieuw gaat inrichten kunnen nieuwe werkbanken niet ontbreken. Je komt ze op veel plekken tegen, in een magazijn, werkplaats of natuurlijk op het kantoor. Afhankelijk van de werkzaamheden die er aan gebeuren moet hij voldoen aan diverse eisen, maar welke werkbank past nu het beste bij jouw wensen?
  In de dit blogartikel gaan we hier verder op in en geven duidelijkheid over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn.


 • Effectieve bedrijfsinrichting 13-6-2016
  Praktisch. Effectief. Efficiënt. Als we nadenken over bedrijfsinrichting is pragmatisch zijn de beste weg om tot het ideale resultaat te komen.
 • Het belang van winterbanden 13-6-2016
  Het is bij iedereen wel bekend dat winterbanden in de regenachtige maanden vele voordelen bieden. Maar waarom bieden deze dat zoveel voordelen als het gaat om de veiligheid? Welke winterband is dan de beste? En ben je verplicht met winterbanden te rijden? In deze blog van Bott zullen we je hier alle antwoorden op geven.
 • Weer 17 monteurs Gecertificeerd tot inbouw specialist! 13-6-2016
  Alle monteurs van onze ServicePartners, worden door onze Duitse fabrikant gecertificeerd tot Inbouw-Specialist.

 • Waarom kiezen voor een gecertificeerd inbouwcentrum? 13-6-2016
  Je hebt reeds een nieuwe bedrijfsauto aangeschaft en nu ben je aan het kijken wie daar die prachtige inrichting in mag maken? Dit is lijkt soms een moeilijke keuze. Veel aanbieders, zelf doen/laten doen, prijs, kwaliteit, veiligheidstesten, certificaten, hout/aluminium, op maat of kant en klaar…. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.
  Je ziet de bomen door het bos niet meer, maar je wilt toch graag een goede keuze maken. In deze blog willen wij hier graag meer duidelijkheid in scheppen voor jou.

 • Rijden in de winter hier volgen onze tips 13-6-2016
  De temperaturen dalen langzamerhand en de winter komt er aan. Met de veranderingen van de seizoenen verandert er namelijk ook een hoop voor ons als bestuurders. Hoe ga je om met gladde en of natte wegen.
 • Fraude bij autoschadeherstel.. hoe weet je of jij niet voor de gek wordt gehouden? 13-6-2016
  In juni 2014 maakte het Verbond van Verzekeraars bekend dat er grootschalig wordt gefraudeerd bij autoschadeherstel. Bij een steekproef onder 500 reparaties bleek sprake te zijn van fraude bij meer dan 10% van de reparaties. “Volstrekt onacceptabel” gaf Het Verbond aan.

 • Een bedrijfswagen aanschaffen…hier volgen enkele tips 13-6-2016
  Je bent ondernemer en voor de uitvoering van je werk heb je een auto / bus nodig. Om jezelf en materiaal en/of producten mee te vervoeren. Samengevat: er moet een bestelauto, bedrijfswagen of hoe je het ook mag noemen, komen. Waar moet je dan op letten, als je een bedrijfswagen aanschaft?De belangrijkste vraag is natuurlijk: Wat ga je met de bedrijfswagen precies doen. Hoeveel kilometers ga je er mee rijden. Zijn het lange afstanden of juist korte afstanden. Wat moet je meenemen in je bedrijfswagen.


 • Online aankopen doen?! 13-6-2016

  Wie heeft het tegenwoordig nog nooit gedaan, een product online aanschaffen? Bijna iedereen toch wel? We zijn er met zijn allen helemaal aan gewend dat alles wat je nodig hebt online te bestellen is. Maar dit proces loopt niet altijd even soepel als we hopen. Problemen met het vinden van het juiste product, lange levertijden, enzovoorts. In deze blog wordt dan ook aandacht besteed aan enkele facetten van het proces tot een online aankoop.
 • In 5 stappen de juiste bedrijfswageninr. bepalen 7-3-2016
  Image title
  Als ondernemer is je bedrijfswagen één van je belangrijkste tools. Dat maakt het extra belangrijk
  dat deze wagen vóór je werkt en de inrichting van je bedrijfswagen is daarin misschien wel de belangrijkste factor!  

Aan het laden
Aan het laden