Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

bott vario3 Bedrijfswageninrichting

woensdag 26 juni 2019
Veel meer dan een paar ultra lichte bakken in een Bedrijfswagen: bott vario3

De constructie van aluminium maakt bott vario3 nog lichter dan de huidige lijn. En toch is de bedrijfswageninrichting meer dan een paar Aluminium staanders in een bedrijfsauto!Ieder plekje wordt benut.
Tot in de kleinste hoekjes


Door de aangepaste systeemmaten benutten we nog meer ongebruikte ruimte in het voertuig dan de hedendaagse inrichting. Dit zorgt voor nog meer gebruikersgemak al tevoren. Vele kleine hoekjes worden ook nu gebruikt. Uw duimstok of schroevendraaier is altijd snel voorhanden in het slimme vakje de “V-Box” en is eenvoudig te integreren op het uiteinde van de inrichting.


Gepatenteerd

C-Lash System

Het nieuwe bott vario3 systeem biedt vele mogelijkheden om uw lading of gereedschap te borgen of zekeren. Het bijzonder slimme systeem “C-Lash” biedt  een haaksysteem dat een klemband eenvoudig met één hand in een door bott speciaal ontwikkeld profiel wordt bevestigd om alles goed vast te zetten.


De nieuwe dimensie

De Systainer3

Met de nieuwe samenwerking tussen bott, Festool en TANOS, bieden wij de gelijke koffers en transportsystemen. bott vario3 heeft haar nieuwe bedrijfswageninrichting afgestemd op het brede gamma wat Festool en TANOS aan koffers bieden. Hierdoor kunnen wij nog meer accessoires bieden op koffergebied om nog slimmer op locatie te kunnen werken.


Aan het laden
Aan het laden