Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Over bott Nederland


Wereldwijd kennen klanten bott als een toonaangevende leverancier van bedrijfswageninrichting, bedrijfsinrichting en werkplaatssystemen. Met onze hoge norm van kwaliteit en innovatie, worden wij gezien als een betrouwbare, moderne leverancier,

We hebben partners overal in Nederland zitten, waardoor we op elke individuele vraag kunnen reageren. Adviseren, plannen, inrichten, monteren, bott Nederland staat voor u klaar.

Het hoofdkantoor van bott ligt in Duitsland. Samen met hen zorgen we ervoor dat we vooruit blijven lopen en zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Hierbij staat de veiligheid van onze klanten centraal.

Bott Vario Milieu


Waar mogelijk levert Bott een positieve bijdrage aan de leefomgeving. Vooraleerst kennen de producten door hoge kwaliteit een buitengewoon lange levensduur. Als het uiteindelijk toch eens op verwijdering aan komt, is het goed te weten dat de meeste componenten zich goed laten recyclen. Bovendien proberen we in het productieproces zo groen mogelijk te werken. Twee certificaten van strenge Duitse keuringsorganisaties bevestigen dat het Bott logo de groene kleur waardig is: het Groene stroom TÜV-certificaat en het Recycling Zentek-certificaat.

Minder Co2 uitstoot, meer kostenbesparing door lichte inrichting. In het TNO rapport van 2005 stelde men al dat de reductie van iedere 50kg in een voertuig vermindering van het brandstofverbruiken de uitstoot van co2 bevorderd.In het kader van verantwoord ondernemerschap en op aandringen van de overheid is er steeds meer belangstelling voor schonere dus lichtere ook bedrijfswagens. De overheid verleent daarom gebruiker van dit soort voertuigen interessante premies om zo milieu en energie te besparen.De huidige lijn van Bott Vario bedrijfswageninrichting reduceert het gewicht ten opzichte van een stalen inrichting met zo'n 50%. Niet alleen door het gebruik van aluminium, maar ook door een slimme manier van construeren.

Positieve gevolgen van gewichtsbesparing in een bedrijfswagen

• Minder brandstofverbruik
• Minder co2 uitstoot
• Meer nuttig laadvermogen
• Meer veiligheid door kortere remweg

Met Bott Vario 3 draagt u bij aan een beter milieu!

Aan het laden
Aan het laden