Bott Vario bedrijfswageninrichting

De lichtgewicht bedrijfswagen­inrichtingen van vandaag

Vario inrichtingOf u het nu een businrichting, bedrijfswagen­inrichting, autoinrichting, bedrijfswagen­inrichting, bestelauto­inrichting of een bestelwagen­inrichting noemt, voor ons is het duidelijk! Voor de inrichting van uw bedrijfswagen bent u bij Bott Vario aan het goede adres. Wij bieden talrijke bouwstenen voor het inrichten van vele bedrijfsauto's, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten,en door maatwerk oplossingen.

Kies voor kwaliteit

We hebben jarenlange ervaring met deze vormen van autoinrichting. Bott bedrijfswagen­inrichtingen zijn van Duitse makelij en zijn uitvoerig getest. Bott Vario modulesBott kiest voor hoogwaardig materiaal dat ook botsproeven goed doorstaat. De gebruikte materialen zijn doordacht en licht waar het licht mag zijn. De gebruikte materialen zijn Aluminium, High strenght steel en slagvast kunststof. Hierdoor is het een van de lichtste inrichtingsystemen die vandaag de dag aangeboden wordt. Hoe lichter het eigengewicht, hoe meer u kunt laden. Uiteraard komt de robuuste kwaliteit van het systeem niet in het geding en is er optimale veiligheid voor u en de materialen die u hierin onderbrengt.

Gebruik de ruimte optimaal

Maar de inrichtingssystemen zijn bovenal buitengewoon praktisch ontworpen. De ruimte in uw bestelauto wordt optimaal benut. Opbergen en terugvinden was nog nooit zo eenvoudig. De auto hiertoe inrichten was eigenlijk ook nog nooit zo eenvoudig. Kasten, deuren, luiken, lades, rekken, werkbladen, koffers, kijk eens hoe makkelijk u de laadruimte van uw bestelwagen ombouwt tot een mobiele werkplek.

Doe flexibel en duurzaam

Uiteraard wilt u lang genieten van onze kwaliteitsproducten. Ze zijn dan ook voor de lange duur vervaardigd. Bovendien zijn de flexibel in te zetten onderdelen makkelijk over te zetten naar andere autotypes. Goede kans dat de efficiënt opgebouwde inrichting van de ene bestelbus opnieuw te gebruiken is in de andere bestelwagen.

Geniet van professionele oplossing en uitstraling

Een goede inrichting van uw mobiele bergruimte of werkplek, scheelt een hoop zorgen en biedt vanzelfsprekend meer werkgenoegen. Dat maakt het uitoefenen van uw professie beter en prettiger. Daarnaast oogt het ook nog eens professioneler: met een Bott Vario bedrijfswagen inrichting kunt u beslist voor de dag komen.

Vario bedrijfswageninrichting