Bott Vario Veiligheid
veilig getest bott

Bott bedrijfswagen­inrichting...
voor uw veiligheid!

Een bedrijfswagen inrichting is niet alleen functioneel, maar geeft ook de juiste uitstraling aan uw bedrijf. Wat vele mensen hierdoor vergeten, is dat de oorsprong van een inrichting niet alleen functionaliteit en uitstraling betreft maar dat het vooral om veiligheid gaat. De veiligheid van de chauffeur krijgt steeds meer een centrale rol bij de aanschaf van een bedrijfswagen en de inrichting hiervan. De meeste wagenparkbeheerders of gebruikers van een bedrijfswagen kiezen eerst voor veiligheid, gewicht en functionaliteit, daarnaast is uitstraling hedendaags zeker iets waar je niet meer aan voorbij kan gaan.

Bott crashtestHierdoor komen zij al gauw terecht bij een Bedrijfswageninrichting van Bott die de benodigde gereedschappen en materialen op een veilige en overzichtelijke wijze kan vervoeren cq opbergen.

De keuze voor de juiste inrichting en bedrijfswagen wordt meestal bepaald op veiligheid, restwaarde en kwaliteit.

De meeste bedrijfswagens hebben een bepaalde restwaarde en zijn doormiddel van de diverse keuringen goed bevonden voor het Nederlandse wegennet. Hierdoor is u veiligheid voor wat betreft de bedrijfswagen gegarandeerd.

Voor een keuze betreffende de bedrijfswageninrichting ligt dit niet zo voor de hand. De meeste inrichtingen hebben wel een bepaalde keuring. Bott is bijvoorbeeld onder zeer strengen eisen gekeurd door de Duitse TuV.

Maar een veilig bevonden auto en een veilig bevonden inrichting wil in principe nog niets zeggen. De geteste bedrijfswageninrichting wordt namelijk op een bepaalde wijze in de bedrijfswagen gemonteerd om deze TuV en andere keuringen te doorstaan en te behalen.

'Het is dus niet zo als je een bedrijfswagen voorziet van een bedrijfswagen inrichting dat het vanzelfsprekend is dat u veilig de weg op kunt.'

Bott combineert veilig en mooi
'Als het goed is, mag het er ook goed uitzien.'

Om veilig de weg op te kunnen, moet de inrichting wel op een degelijke wijze gemonteerd zijn. Het kan namelijk niet zo zijn dat als u een bedrijfswageninrichting monteert met bewijs van spreken plakband en een paar spijkers dat u veilig kan gaan rijden.

Bott inbouwcertificaatMocht een inrichting namelijk niet op deugdelijke wijze gemonteerd zijn, dan schiet het zijn doel voorbij.
U vervoert in principe een losliggende lading die zomaar los kan schieten, met alle gevolgen van dien. Om dit alles te voorkomen werkt Bott Nederland als enige bedrijfswageninrichter in Nederland met gecertificeerde inbouwpartners. Deze servicepartners zijn allen door de fabrikant (Bott Duitsland) opgeleid tot volwaardige inbouwspecialisten. Daardoor zijn zij in staat om op de juiste wijze de bedrijfswageninrichting te installeren. De juiste wijze is namelijk de wijze waarop de inrichting was ingebouwd tijdens de diverse keuringen en botsproeven. Door deze werkwijze kunnen wij een veilige inbouw garanderen en is de bedrijfswageninrichting over te bouwen van bedrijfsauto naar bedrijfsauto.

Wanneer u de inrichting laat monteren door een gecertificeerde bott partner. Dan spreekt het voorzich, dat de gestelde 3 jaar fabrieksgarantie, automatisch verlengd wordt naar minimaal de eerste looptijd van het voertuig. Hier is 8 jaar zeker geen uitzondering!

Vario Veiligheid