Bott vlog

VSK beurs 2018 Utrecht In deze aflevering van Bott On The Road (dé nummer één in inrichting van bedrijven en bedrijfswagens) brengt presentator Jan-Willem van den Akker een bezoek aan de VSK beurs 2018 in Utrecht. Met o.a. Opel Nederland, Mercedes en Frans van Diepeningen van Bott nederland.

terberg leasing adviseert Fragment uit 'Bott' On The Road. Prima samenwerking tussen Bott bedrijfswageninrichting en Terberg Leasing. Presentator Jan-Willem van den Akker spreekt met Karel Vaal van Terberg over onder andere de veiligheid voor de berijder van een bedrijfswagen.

otr rtl interview RTL TransportWereld is een wekelijkse televisieprogramma over trends en ontwikkelingen in transport en logistiek. In deze aflevering een interview met Bott directeur Frans van Diepeningen over bedrijfswageninrichting.

 

otr opel certificaat Uit handen van Daan Koppert van Opel Nederland kreeg Bott directeur Frans van Diepeningen het officiële fabrieks partner certificaat, het kwaliteitsprogramma van de toeleveranciers voor Opel. Het Opel Certified Conversions certificaat werd met veel enthousiasme ontvangen.

Bott bouwstenen Bouwbeurs 2017 Bott stond uiteraard ook op de Bouwbeurs 2017 in Utrecht, en toonde daar opnieuw talrijke bouwstenen voor het inrichten van nagenoeg alle bedrijfsauto's. In deze aflevering van Bott On The Road kijken we o.a. bij Renault en Opel.

Bedrijfswageninrichting op Groene Sector BeursIn deze aflevering van Bott On The Road kijken we op de Groene Sector Beurs, waar Bott de talrijke bouwstenen toonde voor het inrichten van nagenoeg alle bedrijfsauto's.

 

Volskwagen bedrijfwswageninrichtingIn deze aflevering van Bott On The Road vertelt Volkswagen dealer Vallei Autogroep waarom ze kiest voor Bott bedrijfswageninrichting.

 

Dutch Dakar ExperienceIn deze aflevering van Bott On The Road kijken we bij de  Dutch Dakar Experience op het Eiland van Maurik, een relatie-evenement waar Bott bij aanwezig is.

 

Opel tijdens de Dutch Dakar ExperienceIn deze aflevering van Bott On The Road kijken we bij de Opel bedrijfswagens tijdens de Dutch Dakar Experience op het Eiland van Maurik, een relatie-evenement waar Bott bij aanwezig is.

 

Leo KrippendorfVeiligheidsexpert Leo Krippendorf is bij RTL Transport aan het woord over veilige bedrijfswageninrichting. Hij laat zien wat de gevaren zijn van het verkeerd beladen van een bedrijfsauto en wat de gevaren zijn als je zelf aan het timmeren gaat!

 

On The Road Vallei groep Assa AbloyIn deze aflevering van Bott On The Road laten we klanten aan het woord over hun keuze voor Bott bedrijfswageninrichting. In deze aflevering zijn dat Assa Abloy en Vallei Autogroep (Volkswagen).

 

Bott beurs