Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bott sponsor Hamer team

maandag 13 juni 2016
Hamer directeur Fons Jans en Frans van Diepeningen directeur Bott NL zijn een sponsorovereenkomst overeen gekomen voor 2017.

De naam Bott zal prijken op de Daf truck die op zaterdag 15 april start in de MOROCCO DESERT CHALLENGE 2017.

De Morocco Desert Challenge 2017 start in Agadir op 15 en 16 april met twee dagen scruteneering op het Al Amal Plein. De Challenge zal op zondag 23 in Saïdia eindigen.

 “Na deze Rally komt de firma Hamer als deelnemer naar Het besloten evenement de Duch Dakar Experience. Dat is voor de organisatie van dat evenement ook een enorme trekpleister”zegt een enthousiaste Van Diepeningen.

Het merk Bott kent twee divisies: Bedrijfswageninrichting en bedrijfsinrichting. In de loop der jaren heeft Bott zich ontwikkeld tot een toonaangevend speler op het gebied van bedrijfs en bedrijfswageninrichting.

De firma Hamer heeft naast Bott bedrijfswageninrichting in de eigen servicewagens, ook het dealerschap voor Bott werkplaatsinrichtingen die zij samen met Bott Nederland bij de diverse garage bedrijven installeren.

 “Wij zijn erg blij met Bott als sponsor, een merk waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat past precies bij onze filosofie” besluit Fons Jans.


Meer foto's kunt u terug kijken op: Facebook
Laden
Laden