Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Nieuw vakevenement Vabotech 7 t/m 9 april 2022....natuurlijk is bott Nederland erbij

woensdag 23 juni 2021
Vabotech 2022 (Vakbeurs Bouw & Techniek) is een nieuw en uniek vakevenement waar je alles kunt vinden en ontdekken over wat ons vakgebied zo mooi maakt. Techniek staat centraal in een veranderende bouwwereld.
Vabotech 2022 (Vakbeurs Bouw & Techniek) is een nieuw en uniek vakevenement waar je alles kunt vinden en ontdekken over wat ons vakgebied zo mooi maakt.

Techniek staat centraal in een veranderende bouwwereld. Vabotech is een uniek evenement, zowel qua het bijeenbrengen van de verschillende groepen in de bouw als qua onderwerpen. Het brengt namelijk de drie hoofdsegmenten samen: bouw, installatie en elektrotechniek. Dit betekent dat niet alleen de fysieke aspecten van de bouw te zien zijn, zoals machines en materialen, maar er is zeer zeker ook volop aandacht voor de wijze waarop gebouwd wordt.

Je kunt Vabotech bezoeken op donderdag, vrijdag(avond) en op zaterdag, waardoor er altijd wel een geschikt moment is om naar de beurs te komen.

"We doen mee omdat we graag ons willen presenteren aan onze totale doelgroep.  Timmermannen, elektriciens en schilders we hebben voor iedere beroep de juiste bedrijfswageninrichting. Maar we zijn er ook bij omdat we graag bij  professioneel georganiseerde evenementen zijn" besluit bott directeur Frans van Diepeningen.
Laden
Laden