Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

VSK beurs groot succes

vrijdag 7 februari 2020
VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie.
Afgelopen editie was het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag.

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie.
Afgelopen editie was het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Een mooi moment voor bott om de bedrijfswageninrichting vario3 te laten zien aan het grote publiek.

Dat bott midden in de toekomst staat is wel te merken aan de reacties op de VSK beurs.
“We krijgen enorm veel aandacht en complimenten van de bezoekers. Zeker als het gaat om onze ultra lichte vario3 bedrijfswageninrichting. Vario3 is een interieursysteem dat voor 95 procent uit aluminium is opgebouwd. Met het lichtgewicht systeem speelt Bott in op de komende generatie van berijders van bedrijfsbussen, waarbij elke kilo invloed heeft op de actieradius. Dus ja we staan midden in de toekomst” aldus bott Nederland directeur Frans van Diepeningen.

Over publieke belangstelling had men op de VSK beurs sowieso niet te klagen. Naar schatting zijn er 40.000 bezoekers op het event afgekomen. Volgens de VSK-organisatie is kennisoverdracht een belangrijk onderdeel van een vakbeurs. Maar plezier en beleving zijn anno 2020 net zo belangrijk.

Naast bott waren er ook veel exposanten die flink uitpakten. “Dat is de kracht van deze beurs, alle exposanten halen alles uit de kast om er een zo’n aantrekkelijk mogelijk event van te maken. Dat is voor iedereen goed en natuurlijk ook voor bott” besluit Van Diepeningen
Laden
Laden