Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

Bedrijfswageninrichting

bott vario3


Veel meer dan alleen bedrijfswageninrichting

bott vario3 bedrijfswageninrichting onderscheidt zich doordat het veel meer is dan alleen maar rekken. Met inrichtingen op het voertuig afgestemd helemaal naar eigen wens, kunt u de efficiëntie en productiviteit verbeteren in uw mobiele werkplaats. Dankzij het lage gewicht kunt u ook het brandstofverbruik verminderen.

Onze reksystemen in bedrijfswagens bieden vakmensen een perfecte werkplek met gereedschapskasten en werkbanken. Dankzij de nieuw gewijzigde systeemafmetingen kunnen we nog beter gebruik maken van de binnenkant van uw voertuig. Elke ruimte wordt optimaal benut!

Onze bedrijfswageninrichtingen zijn universeel configureerbaar en bieden een breed scala aan opties voor ladingzekering. Bijzonder praktisch is ons nieuwe C-Lash-systeem, waarmee u snel en eenvoudig spanriemen op planken en opbergbakken kunt integreren. De laden in het voertuigreksysteem bieden tevens veel goed gestructureerde opslagruimte. Een opklapbare werkbank met geïntegreerde bankschroef verlengt het werkgebied aan de achterkant van het voertuig.

Alles in orde

In een ladekast of in koffers - zoals de praktische nieuwe Systainer - kunt u uw kleine onderdelen en verbruiksgoederen systematisch opslaan. U hebt dus alles bij de hand en bewaart altijd het perfecte overzicht van uw apparatuur. Met onze samenwerkingspartners Tanos en Festool bieden we onze klanten uitgebreide diensten en producten die perfect zijn afgestemd op ons voertuiguitrustingssysteem.

Ons geperforeerde wandsysteem Perfo maakt het mogelijk om haken en beugels voor uw gereedschap overal in het voertuig te bevestigen. Hier is al het materiaal snel toegankelijk en overzichtelijk.

Op verzoek vergroten we ook het laadgebied van de voertuiguitrusting met een verhoogde vloer. De dubbele bodem breidt het systeem uit met laden, die van buitenaf ergonomisch toegankelijk zijn.

bott vario kan optimaal worden aangepast aan alle bedrijfsvoertuigvarianten, of het nu gaat om een gesloten bestelwagen, een dieplader met of zonder dubbele cabine, een pick-up, een auto als een stationwagon of met een eenvoudige koffer, een vrachtwagen of een aanhangwagen.


De voertuiguitrusting die stopt

U vindt ons bij u in de buurt. Samen met u plannen we de individuele uitrusting van uw voertuig. Wij voeren de interieuraccessoires voor alle merken betrouwbaar voor u uit. Onze deskundige medewerkers zorgen voor maximale verkeersveiligheid van de installatie. Zij voeren de montage en installatie uit aan de carrosserie, zodat de krachten optimaal worden verdeeld en opgevangen. De modules van onze voertuiguitrusting zijn gemaakt van aluminium en worden aangevuld met individuele kunststofelementen. Dit zorgt voor een zeer laag gewicht met maximale sterkte.

Onze voertuiguitrusting voldoet aan de relevante voorschriften voor ladingzekering en wordt regelmatig getest in crashtests. Onze klanten kunnen er dus zeker van zijn dat zelfs bij een ongeval alles op zijn plaats blijft.

Door ervaring veilig onderweg

Onze kracht ligt in het individuele en professionele aanbod, dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Bij ons vindt u een robuust interieur, optimaal afgestemd op uw voertuig.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw veiligheid gegarandeerd is in kritieke verkeerssituaties en dat u lang tevreden zult zijn met onze faciliteit en efficiënt zult werken. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van apparatuur aan boord van voertuigen: niet alleen sinds de jaren negentig, toen we het bott vario-systeem op de markt brachten, maar vele jaren eerder, toen we nog steeds de Betra-voertuigapparatuur produceerden.

Bekijk bott vario3 Bedrijfswageninrichting per automerk
Aan het laden
Aan het laden